KÜRT’LERLE HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

MHP İlçe Teşkilatı Başkanı TURAN BOZKURT, HDP diyor ki: Bu savaş Kürtlere karşıdır!Kesinlikle Türk halkı böyle tahriklere inanmasın.

Bizim sahip olduğumuz tüm haklara Kürt kardeşlerimizde sahiptir. Milletvekili, Başbakan, bakan vs tüm görevlere gelmiş Kürt kardeşlerimiz vardır.

Türkiye’de PKK, PYD, gibi terör örgütü sorunu vardır ama KÜRT sorunu yoktur hiç olmamıştır.

Rabbim Devletimizin gücünü eksiltmesin.

Bu ülkede Kürt’te Türk’te, Laz’da kardeştir kardeş kalacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ordusu girdiği her yere barış ve bereket getirecektir.

Artık ülkeler savaşmıyor bakın Amerika’ya tutuğu taşeron teröristlerle sadece kan ve terörden besleniyor bunu kabul etmek mümkün değildir….

35 yıldır Milliyetçi hareket partisinin içinde yer alan, son sekiz yıldır ise MHP İlçe Teşkilatı başkanlığı görevini sürdüren Turan Bozkurt; kanımızın son damlasına kadar bu inanca hizmete devam edeceğiz sözlerini işaret etti.

 

HER ÜLKÜCÜ MHP’LİMİDİR?

Ülkücü deyince MHP’yi mi düşünmeliyiz diye sorduğum MHP İlçe Başkanı TURAN BOZKURT; Kesinlikle hayır çünkü ülkücülüğün partisi yoktur. Ülkücü sadece vatan menfaatlerini düşünür. Partizanlıktan ayrılmış her birey ırkçılıktan ayrılmış bir biçimde vatan menfaatlerini öne alıyorsa evrensel anlayışla herkesi kucaklıyorsa o ülkücüdür.

CUMHUR İTTİFAKI BEKA MESELESİYDİ

BOZKURT: Cumhur İttifakı 15 Temmuz hain darbe girişimi ile başlamıştır. Öncesinde ise Sn. Devlet Bahçeli geleceği görmüş ve şöyle konuşmuştu ‘’Yeri gelecek iktidar okyanus ötesi bir kumpasla karşı karşıya kalabilir ‘’demişti.

Ve nitekim olayların gidiş şekli ülkenin bekası adına hiçbir beklenti olmadan karşılıksız mevcut hükümete destek vermiştir.

Cumhur İttifakının devamından yanayız çünkü henüz ülkemiz refaha ve huzura kavuşmamıştır.

Türkiye Cumhuriyet’i tam manası ile terörden temizlenene kadar Cumhur İttifakı sürecektir.

 

BARIŞ PINARI VE DEVLET BAHÇELİ

Barış Pınarı Harekâtı elzemdi sözlerini işaret eden BOZKURT, bu ülkenin sahibi var. Hiç kimse sahipsiz sanmasın. Canlarının istediği yerde terör estirip bomba patlatanlara karşı omuz omuza olmamız gerekiyordu.

Barış Pınarı Harekâtı doğru ve yerinde bir savunma politikasıdır.

Bu Mücadele’nin sonunda sınırda tampon bölge oluşacak ve Suriyeliler bu tampon bölgeye yerleştirileceklerdir.

Halkımızın bu konuda zerre endişesi olmasın, çünkü tüm mücadele Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü içindir.

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI VE MECLİS ÜYELERİ UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORLAR

BOZKURT: Cumhur ittifakı olarak bu güne gelene dek çok çalıştık. Seçim öncesi gösterdiğimiz uyum ve uzlaşı tarzımızı şu anda genişletilmiş olarak İskenderun’a hizmet olarak kullanıyoruz.

Genişletilmiş dedim çünkü meclis üyeleri CHP dâhil olmak üzere bizlere ihtiyaç duyduklarında tüm kararlarda öncesi istişare toplantıları yapabiliyoruz.

Aramızda hiçbir sıkıntı yok, meclis toplantılarında grup çalışmalarında tam manası ile uyumlu çalışmalar yapılabiliyor.

BİR İLÇE’NİN  %83 BÜTÇESİ HBB YE GİDİYOR İSE!

BOZKURT: İskenderun Belediyesi’nin ne yazık ki sadece % 17 bütçe ile ne kadar hizmet verilebilir?

Biz İskenderun olarak HBB ye ödediğimiz Bütçe’nin karşılığını ne yazık ki alamıyoruz.

HBB nin bütçesi 15 İlçeye hizmet verebilecek kapasitedir. Ancak bu kapasite kullanılmıyor nedenini Sn. Lütfü Savaş biliyordur diye düşünüyorum!

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINA DEVAM MI?

Sn. Devlet Bahçeliye rabbim uzun ömür ve sağlık versin. Çünkü Bahçeli bu ülkenin bekasıdır şeklinde konuşmasını sürdüren BOZKURT: Türkiye genelinde henüz kongre tarihleri belirlenmedi. Ancak merkezden gelecek talimat ile biz kongreye listelerimizle hazırız.

Yeniden İlçe başkanlığına adayım ömrüm yettiğince görevimi yapmayı sürdürüyorum. Şimdilik ikinci bir aday yok, ancak çıkabilir ’de çünkü demokrasi daima inandığımız bir olgudur. Omuz omuz dayanışma halinde kongremizi tamamlarız şeklinde konuşmasına son verdi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>