DÖRTYOL ROBERT’S COFFEE HİZMETİNİZDE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Dörtyol Robert’s Coffee açılış töreni Koray Kesik ve Musa Kürşat Bozkurt’un ev sahipliğinde kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı kokteylle gerçekleştirildi.

1876 yılında Finlandiyalı bir girişimcinin farklı yöntemlerle hazırladığı ve bugün dünyanın 80’i aşkın ülkesinde hizmet veren Robert’s Coffee’nin Dörtyol’daki açılışına çok sayıda işadamı ve siyaset dünyasının tanınmış ismi katıldı.

Açılışta mekânın özel lezzetleri konuklara ikram edilirken, kurdeleyi ise eski Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve konuklar birlikte kestiler.

Toksoy yaptığı açılış konuşmasında “işletmenin her insanın gönül rahatlığıyla geleceği bir mekân olduğunu, yaptığı yeniliklerle ilçeye önemli bir istihdam sağlarken güzel hizmetlere de vesile olacağını belirtti.

ROBERT’S COFFEE

AİLELERİN HUZUR MEKÂNI OLACAK
Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı, zengin ve eşsiz menüsüyle ailelerin huzur mekânı olacaktır diyen Yaşar Toksoy, ekonominin bu kadar durgun olduğu bir dönemde, istihdam yaratmak için çıkılan bu yolda Koray Kesik ve Musa Kürşat ‘a başarılar diliyorum. Bu dönemler cesaret gerektiren dönemlerdir. İş adamı görevi gerekliliğini yerine getirdikleri için mekân sahiplerine teşekkür ediyorum. Bol kazançlar nasip olsun ki, güzel yatırımlarla istihdam yaratsınlar” şeklinde konuştu.
Ahmet Benli hocanın Kur’an-ı kerim tilaveti okuması ve dua yaptırmasıyla açılan iş yeri Numune Evler Mahallesi Hasan İkiz Cad. hizmet vermeye başlamıştır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>