BAŞKAN TOSYALI’DAN İSKENDERUN İÇİN ANKARA’DA YOĞUN MESAİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da yapmış olduğu ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu, Cumhurbaşkanı Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde İskenderun için hayata geçirecek projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, kentimizde yapılması planlanan projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgiler de verdi.

HERŞEY İSKENDERUN İÇİN

Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimizin tek bir amacı var hemşerilerimize hizmet etmektir. Ankara’da son derece verimli ziyaretler gerçekleştiririyoruz. Kısa bir süre sonra yapmış olduğumuz çalışmalar projeler ile ilgili kamuoyuna bilgiler aktaracağız. Her şey İskenderun için. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu.

İSKENDERUN’A DEĞER

Başkan Tosyalı, “Ankara’da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda İskenderun için devam eden ve yeni planladığımız projelerimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ankara’da İskenderun’umuzun yeri bir başka güzel çok şükür. Hepsine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>