BAŞKAN FATİH TOSYALI: 10 ADET SPOR SAHASI HAYIRLI OLSUN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a 10 adet spor sahası yapacaklarının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.

GEREKLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Ankara’da son derece verimli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Mahallelerimize 10 adet spor sahası yapımına başlıyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek. İskenderun’umuza hayırlı olsun. Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile gerekli görüşmeler yapıldı. Kısa bir süre yerlerin belirlenmesinin ardından çalışmalar başlatılacak. Gençlerimizin spor yapabilecekleri alanlar oluşturmak için çalışmalarımız devam edecek ”dedi.

SPORA GEREKLİ ÖNEMİ VERİYORUZ

Başkan Tosyalı,” futbol sahası projesiyle mahallelerdeki gençlerimiz ve çocuklarımız daha modern tesislerde spor yapacaklar. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere devam ediyoruz, edeceğiz. Birçok farklı mahallemizde İskenderun’un her kesimindeki gençlerin sosyalleşip rahatça spor yapabilecekleri, vakit geçirebilecekleri alanlar inşa etmeye edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>