TÜRKMEN DERNEĞİNDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTINA TAM DESTEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Barış Pınarı harekâtına tam destek verdiklerini açıkladılar.

Devletimiz sınır güvenliğini sağlamak için Suriye topraklarında operasyon yapıyor şeklinde konuşmasına başlayan Diler, burada güvenlik güçlerimiz PKK, YPG, ile mücadele ediyor. Ancak bu sadece işin görünen kısmı görünmeyen yüzünde ise Amerika, Avrupa Birliği ülkeleri, Rusya, İran ve Arap Birliği gibi ülkeler var.

Başta Cumhurbaşkanımız hükümetimiz komutanından erine kadar ordumuz ve milletimiz bu ülkelerle mücadele ediyor dedi.

Diler, bu bağlamda Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak devletimizin ve ordumuzun arkasında dimdik duruyor ve bizden istenen ve istenebilecek ne varsa vermeye hazır olduğumuzu beyan ediyoruz sözlerine dikkat çekti.

Ve bu harekâtta şehitlerimize Allah tan rahmet gazilerimiz ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Hükümetimize, ordumuza ve milletimize güç kuvvet versin. Allah Türk Milletini korusun ‘’Ne Mutlu Türk’üm diyene’’ sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>