BAŞKAN SAVAŞ,“ORDUMUZA DESTEK OLMAK İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDUK”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HATSU’DAN MEHMETÇİK İÇİN KAN BAĞIŞI

BAŞKAN SAVAŞ, “ORDUMUZA DESTEK OLMAK İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDUK”

GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, “HER ZAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ”

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Türk Silahlı Kuvvetlerimizin düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı’nda ihtiyaç duyulması halinde kullanılmak üzere Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) Salonu’nda “Kan Ver Kahraman Ol, Bu Güce Sen de Destek Ol” sloganı altında başlatılan kampanyaya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, Daire Başkanları, şube müdürleri ve personeller katılım göstererek ordumuz için kan bağışında bulundu.

“Kanımızla Ordumuzun Yanındayız”

Sınır ötesi bir operasyon gerçekleştiren ordumuza destek olmak için kan bağışında bulunduklarını ifade eden Başkan Savaş, “inşallah hiçbir zaman ordumuza ve hiçbir vatandaşımıza kan ihtiyacı olmaz, ama insan sağlığı ne zaman insanların kana ihtiyacı olduğunu ve olacağını bilemeyiz. Bu nedenle bu iş için profesyonelce görev yapan, yıllardır Türkiye’mizin ve sınır ötesinde birçok ülkenin ihtiyacı olduğu zaman kan stoklarıyla onlara destek veren Kızılay’ımıza biz destek vermek istedik” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve bünyesi altında olan HATSU’nun personelleri Kızılay’ımıza kan bağışında bulunduğunu aktaran Başkan Savaş, “istediğimiz herkes sağlıklı olması ve kimsenin kana ihtiyaç duyacak durumda olmaması” ifadelerine yer verdi.

Başkan Savaş, yapılan anlamlı kampanyadan ötürü Türk Kızılay’ına ve kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

“HATSU Olarak Ordumuzun Yanındayız”

Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçik için Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına HATSU olarak destek verdiklerini ifade HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, “HATSU Genel Müdürlüğü olarak desteklerimiz tamdır. Tüm personelimiz ile ordumuzun yanındayız. Allah, ordumuzu muzaffer eylesin, ve zafer onların olsun” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>