MEHMETÇİĞİMİZ DESTAN YAZARAK İLERLİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BAŞKAN YELOĞLU, AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Hatay’ı temsilen katılan Başkan Yeloğlu’nun yanı sıra, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti Gençlik Kolları Hatay İl Başkanı Şaban Kurt ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da yer aldı.

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok net mesajlar verdi. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; bizler AK Parti’yi milletimizle birlikte kurduk. 18 yılını geride bırakmış partimizin birer neferleri olarak ve hiç durmadan çalışacağız. Millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz kongre süreci de bunun için büyük bir imkândır. Partimiz insanlara el uzatan bir partidir. Burada önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi korumak olacaktır. Herkes bizim başımızın tacıdır. Herkese kapımızı açmak birinci kuralımızdır. İnsan kaybetmek kolaydır. Önemli olan bu insanları geri kazanabilmektir.” Dedi.

MEHMETÇİĞİMİZ DESTAN YAZARAK İLERLİYOR

Başkan Yeloğlu, Barış Pınarı Harekâtı”na ilişkin değerlendirmelerde de bulunarak; “Suriye’de güvenli koridor açmak için Barış Pınarı Harekâtı’nı başlatan Mehmetçiğimiz 24 saat geçmeden 7 köyü terörden arındırdı. Teröristler silahlarını bırakıp kaçmaya devam ediyor. Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek, yerinden edilmiş Suriyelilerin evlerine ve topraklarına dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtı’nda Mehmetçiğimiz destan yazarak ilerliyor. Kahramanlarımız terör inlerini yerle bir ediyor. Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz. Bu harekâttan da zaferle çıkacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>