İSKENDERUN BELEDİYESİNDE İŞÇİLERİN İKRAMİYE SEVİNCİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, işçi personelin bir kez daha yüzünü güldürdü.

İşçi personelin geçmiş yıllardan gelen ikramiye alacaklarını birer birer kapatan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye işçilerinin 2019 yılı Ramazan bayramı ikramiyesinin ödenmesi talimatını ilgili müdürlüğe iletti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada,” İşçi kardeşlerimizin 2019 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödenmesi talimatını ilgili müdürlüğe ilettim. Bu ödemeyle bugünden itibaren 2018 yılı ve öncesi hiçbir alacak kalmamış olup, 2019 yılı ikramiyelerin ödenmesi ile ilgili çaba ve gayretlerimize devam ediyoruz. İşçi kardeşlerimin ikramiyesini iyi günlerde harcamaları diliyorum ”dedi.

Başkan Tosyalı,” Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu vesile ile emek veren, hizmet veren tüm çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>