BAŞKAN TOSYALI:KÜLTÜR SARAYI VE RAUF DENKTAŞ TESİSLERİ YENİLENECEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ait sosyal tesislerde bakım onarım ve yenileme çalışmalarının yapılmakta olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte kültür sarayında ve Rauf Denktaş spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” Rauf Denktaş Spor Tesislerinde yapılacak olan düzenleme, yenileme bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili belediye Başkan yardımcılarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Yapılacak olan çalışmaların ardından tesisimiz halkımızın hizmetine açılacak. Ayrıca Belediyemizin kültür merkezinde halkımıza daha iyi daha kaliteli hizmet vermek için başlatılan çalışmaları yerinde inceledik. Halkımıza sanatsal ve kültürel anlamda birçok hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

YENİLEME VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı tüm tesisleri yerinde inceleyemeye devam ettiklerini belirterek,” Var olan yerlerimizde yenileme ve düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Bu konuda eksiklikleri gidermek amacıyla alanda geziyoruz. Tesislerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit ettik ve hemen ekiplerimize talimat vererek eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için çalışmalarımıza başladık. Hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>