İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sosyal ve kültürel etkinler düzenlemeye devam ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 20-21 Eylül 2019 saat 20.30’da millet parkında düzenlenecek olan şiir ve müzik şölenine tüm bölge halkını davet etti.

Belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler Belediye olarak sanat ve sanatçıya her zaman destek veriyor ve sonsuz saygı duyuyoruz. Gelecek nesillerimizin de, sanat ve sanatçının kıymetini bilmelerini istiyoruz. Bu anlayış ile belediyemizin sosyal ve kültürel hizmetleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu şiir ve müzik şöleninde Türk Kültürüne hizmet etmek, kültürümüzü yeni nesillere aktarmak ve değerli şairlerimizi ve yazarlarımızı siz değerli hemşerilerimiz ile buluşturmak adına bu organizasyonu düzenledik ”dedi.

Düzenlenecek şiir ve müzik şölenine katılım gösterecek olan yazar, şair ve ozanlar ise şöyle:

Ulvi Yürük-Şair (Eskişehir) Azime Çavdar Gürlek-Şair (Afyon) Behiye Yılmaz Yazar (İstanbul) Prof. Dr. Fuat Odabaşıoğlu- Şair-Yazar (Antakya) Mansur Ekmekci-Şair-Araştırmacı yazar (Adana) Dr. Mehmet Sılay- Araştırmacı yazar- Şair (İskenderun) Tülay Arslan-Şair (Mersin) Gönül Özcan-Şair (İzmir) Yasemin Kanat-Şair (Gaziantep) Dr. Gülbahar Kadirova -Türkoloğ (Özbekistan) Salim Gülbahçe- Şair (Yozgat) Süleyman Bektaş- Halk Ozanı (Adana) Cumali Miçoğulları-Yazar-Seyyah (Arsuz) Serap Kaypak-Yazar (Osmaniye) Elif Ergan Tülüce- Şair-Yazar (Osmaniye) Sibel Demirel -Şair (Adana) Ömer Karslı-Sosyolog-Şair (Kahramanmaraş-Göksun) İbrahim Özcanlı(Postacı)-Şair (Adana) Gani Evis-Gazeteci-Yazar(İzmir) Ali Parlak-Şair-Yazar (Hatay) DR. Hasan Ayparlar Araştırmacı yazar-Şair (Kırıkhan) Mehmet Mursaloğlu-Araştırmacı-Yazar (Antakya) Hasan Halakaçayır Şair-Yazar (Mersin) Nevzat Kurt-Gazeteci-Yazar (İskenderun) Eşref Azğın Türkeri-Şaır (İskenderun) Mehmet Geliç- Yazar (Mersin) Seval Kirmit Yazar-Yazar(İskenderun) İbrahim Kurtini-Halk Ozanı (İskenderun) Turgay Aşkın-Bestekar-Ses Sanatçısı (Payas) Mustafa Cengiz-Şair (Dörtyol)

Aşık Civani- Halk Ozanı (Payas) Hüseyin Karakaş-Ses Sanatçısı (İskenderun) Seval Beyazgül-Şair (Samandağı) Yağmur Öztürk- Yazar (Tokat) Zeynel Abidin Payas-Şair (Antakya) Adem Sarıoğullarından-Neyzen (İskenderun) Nevra Çağlayan-Şair-Yazar (Antakya) Yasemin Tümkaya- Gazeteci-Yazar (İskenderun) Hasan Konç-Şair (Antakya) Aycan Bozok- Şair (İskenderun) Muhittin Alaca-Şair (Kırıkhan) Mustafa Erdoğ-Şair (İskenderun) Hüseyin Celil-Şair (Kırıkhan) Mehmet Köse-Şair (Kırıkhan) Muzaffer Parlak-Şair (Yayladağı) Mehmet Erdal Torun-Eğitimci-Yazar (İskenderun) Mine Özcan-Ses Sanatçısı (İskenderun) Mehmet Demirel- Şair (Dörtyol) Kadir Aslan-Araştırmacı -Yazar (Dörtyol) Mehmet Tekin- Araştırmacı –Yazar (Antakya) Zehra Çerko-Yazar (İskenderun) Barış Ağbaş-Yazar (İskenderun) Sena Kurt-Yazar(İskenderun) Elif Rana- Şair (İskenderun) Aşık Mustafa İncedil-Halk Ozanı (Belen) Grup İskenderun-Türk Halk Müziği Vasi Köse-Gazeteci-Şair (Kırıkhan) Hatice Yakut Alkan-Yazar (Dörtyol) Hilmi Kınalı- Şair (İskenderun) Mustafa Gönüleri- Gazeteci-Yazar (İskenderun) Ozan Nusret Kordoğan (Yayladağı) Fatih Balta-Şair (Antakya) Cemile Kurt -Şair-Yazar ( İskenderun) Mehmet Aydın/ Şair- Eğitimci (Adana) Kemal İlbeyi/ Şair- Bestekar. (Adana)

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>