Gençlik Kollarından Dikkat Çeken Pankart

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları Arsuz’a hastane taleplerini bu sefer de dikkat çeken pankart ile yinelediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Devrim konuyla ilgili “ 90 bin nüfuslu Arsuz ilçemizde bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Bu sebeple meydana gelen trafik kazalarında ve yaşadıkları sağlık problemlerinde yaralılar ve hastalar yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki İskenderun ilçesindeki hastanelere nakledilmektedir. Hasta ve yaralılara hızlı müdahale yapılamaması sebebiyle bugüne kadar maalesef bir çok canımızı yitirdik. Arsuz’ da bir devlet hastanesinin yokluğu ciddi bir şekilde hissedilmektedir, yaşanan ölümler ve kalıcı hasarlar biz ilçe halkını isyan etme noktasına getirmiştir. Bu konuda ilgili mercileri sorumluluk almaya ve bir devlet hastanesi yapılması konusunda harekete geçmeye bir çok defa davet etmemize ve bu konuyla ilgili “Arsuz’a Hastane İstiyoruz” başlığıyla bir imza kampanyası başlatmamıza rağmen bu konuda hiç bir adım atılmamıştır. Yaşanan can kayıpları içimizi yakmış ve bizi isyan etme noktasına getirmiştir.  Hastane yapılması için ölümlerin devam etmesi mi gerekmektedir! Artık yeter hükümet yetkilileri bu sese kulak vermelidir!” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>