Gaziler Günü ArsuzdaCoşkuyla Kutlandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

Saat 10:30’da Kent Meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan programa Kaymakamlık Rhossus Anfisi’nde düzenlenen müzik dinletisi ile devam edilirken program Kaymakamlığın ev sahipliğinde düzenlenen yemek sonrası son buldu.

Çelenk sunma törenin de Atatürk Anıtına Çelenklerin sunulması, Deniz Özel Eğitim Komutanlığımızda görevli bir asteğmenimizin ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Hayri HANÇER ‘in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından öğrencilerimizce şiir okunurken program sonunda gazilerle toplu anı fotoğrafı alındı.

Kaymakamlık Rhossus Anfi salonunda düzenlenen programda güne özel anadolu ezgileri seslendirildi . Gazilerimiz ve aileleri ile şehit yakınlarımız ve tüm protokol ve misafirler ile birlikte Kaymakamlığın ev sahipliğinde düzenlenen yemekte buluşan katılımcılar Kaymakam SARI ve programlarda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade ettiler.

Kaymakam SARI programa eşi Emine SARI ile birlikte katılırken yaptığı konuşmada gazilerimizi sık sık evlerinde ziyaret ettiklerini, onları sadece bugün de değil her zaman hatırladıklarını ifade ederek onlara sağlıklı uzun ömürler dilerken şehitlerimize minnet temennilerini sundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>