GAZİLER GÜNÜ ANTAKYA ATATÜRK ANITI’NDA TÖRENLE KUTLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Şanlı tarihin her döneminde vatan ve bağımsızlık uğruna hiç çekinmeden canlarını ortaya koyan gazileri yad etmek üzere 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Antakya Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adana Özkaya da törendeki yerini aldı. 19 Eylül Perşembe günü düzenlen törene Adnan Özkaya ile birlikte Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay Orhan Akkurt, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Ali Ergüçlü, İl Emniyet Müdür Vekili Tuncay Pekin, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kurum müdürleri, askerî erkân, şehit ve gazi dernekleri, muharip gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören; Atatürk Anıtı’na Hatay Valiliği, Hudut Alay Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Ramiz Bakır günün anlam ve önemine binaen ziyaret gerçekleştirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>