YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, polis teşkilatının her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Nevzat Güneş İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İSKENDERUN’UMUZA HOŞ GELDİNİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’umuza hoş geldiniz. Yeni görevinizin İskenderun için sizler hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emniyet personellerimiz tüm ülke genelinde olduğu gibi İskenderun’da can siper hane görev yapıyor. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerine önemli görevler düşüyor. Bizlerde belediye olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Tüm emniyet teşkilatımızın çalışmalarında başarılar diliyorum ”şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

İskenderun’da görev yapacak olmaktan dolayı son derece memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, ”halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışacağız. İlçe belediyesi ve diğer kurumlar ile birlikte sürekli iletişim halinde olacağız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın güven içerisinde olmaları için elimizden geleni yapacağız ” şeklinde konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>