MUHTARLAR İLE BULUŞMA TOPLANTISI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sayın Cumhurbaşkanımızın Muhtarlarımıza yönelik gerçekleştirdiği rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığımızın talimatları gereğince ülkemiz genelinde uygulanmakta olan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” ve “Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” İlçemizde düzenli olarak yapılmakta olup, bu toplantılar vesilesiyle gündeme getirilen sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişare de bulunularak çözüm odaklı çalışmalar yapılmaktadır.

17 Eylül 2019 Salı günü İŞKUR İskenderun Hizmet Merkezi Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda; İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, ilgili/yetkili kurum amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerimizin genel durumu (asayiş, güvenlik, eğitim,sağlık, altyapı ve ulaşım v.b.) hakkında istişare de bulundu.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Mehmet Altunal, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Mehmet Gökçek ve ilgili/yetkili kurum amirleri ile mahalle muhtarları iştirak etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>