İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA MİTHAT TOLUNAY ONURUNA VEDA YEMEĞİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sivas İli Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü iken İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ve İlçemizde yaklaşık 14 ay görev yapmasının akabinde Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen 2.Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay onuruna veda yemeği düzenlendi.

İskenderun Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen veda yemeğine; İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden ve eşi hanımefendi Dr.Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve eşi hanımefendi Arife Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve eşi, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit P. Ahmet Tor Kışlası Komutanı Albay Ragıp Taygan ve eşi, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Binbaşı Oğuz Emre Çiçek ve eşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve eşi katıldı.

Kaymakam Yönden, İskenderun’a hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğu kadar bir o kadar da emek ve gayret gerektirdiğinin altını çizerek, İlçemizdeki asayiş ve huzurun temin ve tesis edilmesi noktasındaki görevini başarıyla yerine getiren Mustafa Mithat Tolunay’a teşekkür ederken, İskenderun anısına hediye takdim etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>