HATAY TANITIM VE GASTRONOMİ GÜNLERİ KONVOYU İSTANBUL’A UĞURLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, İstanbul’da Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri etkinliğinin tanıtım programına katıldı.

Antakya Meclis binası önünde gerçekleştirilen programa Adnan Özkaya ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, STK, dernek ve oda temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan programda renkli görüntüler yer aldı.

“BAŞKANIMIZIN BU ÖNEMLİ ORGANİZASYONA DESTEĞİ DEVAM EDECEK”

Programda düşüncelerini ifade eden Başkan Vekili Adnan Özkaya, İstanbul’da gerçekleşecek Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri’nin önemine değinerek, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın bu önemli organizasyona desteği devam edecek. Ayrıca bu tarihi mekânı yeniden şehre kazandıran Valimiz Rahmi Doğan’a şükranlarımı sunarım. Organizasyona katkı veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine de teşekkür ederim” dedi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan da 26 Eylül de İstanbul Maltepe’de gerçekleşecek organizasyonun kentin tanıtımına büyük katkı yapacağını vurguladı. Organizasyona destek veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkürlerini ileten Vali Doğan, Hatay’da daha çok misafir ağırlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından İstanbul’a gidecek konvoy katılımcılar tarafından uğurlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>