Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:TARIMA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yayladağı’nda bir takım ziyaretler ve incelemeler yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Yayladağı’ında konuşan Savaş:” Çiftçimize ve ülkemizin olmazsa olmazı tarıma desteğimiz devam edecek.”dedi.

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:”Yayladağı Gürışık mahallemizde kıymetli hemşerilerim ile bir araya gelerek görüşlerini dinleyip sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı muhtarımız Mehmet Öztürk ve ailesine teşekkür ederim.

3 MİLYON ÇİLEK FİDESİ…

Yerli üretime ve çiftçilerimize destek olmak amacıyla Yayladağı ilçemizde 164 çiftçimize fide dağıtımı gerçekleştirdik. Hatay genelinde 3 milyon çilek fidesini daha üreticilerimizle buluşturacağız. Çiftçimize ve ülkemizin olmazsa olmazı tarıma desteğimiz devam edecek.

KÜLTÜR MANTARI TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Yayladağı Kaymakamlığı tarafından desteklenen, ilçemizde 2500 metre kare alanda 25 çadırda üretimi yapılan kültür mantarı tesislerini ziyaret ederek üreticilerimizden bilgiler aldık.

Üreticilerimizi tebrik eder, bol ve bereketli kazançlar dilerim.”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>