EĞİTİME HASSASİYET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, İlçemizdeki ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarına habersiz ziyarette bulunarak, okulun genel durumu, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin uyum ve koordinasyonu, eğitim, öğretim ve sosyal faaliyetler v.b. konularda istişare de bulunmaktadır.

İlçemizdeki bazı okullara ziyarette bulunan Kaymakam Yönden, okullarımızın genel durumu, temizlik ve hijyen başta olmak üzere, ısınma-soğutma sistemi, eğitim araç ve gereçleri, öğretmen, öğrenci ve veli uyum ve koordinasyonu, sosyal faaliyetler v.b. konularda yerinde inceleme yapmak suretiyle, okul idarecileri, öğretmenler ve velilerimiz ile fikir alışverişi yapmasının yanı sıra öğrencilerimiz ile sohbet ortamında bir araya gelerek herhangi bir istek yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde de bilgi aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>