ÖZEL AKDENİZ EĞİTİM KURUMLARI YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

KAYMAKAM BULACAK; “AYNASI İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ”

Dörtyol İlçemizde yaklaşık 10 yıldır Akdeniz markasıyla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, 2013 yılında Özel Akdeniz Lisesi ve Ortaokulu olarak devam eden ve eğitimde adından sıkça söz ettiren Özel Akdeniz Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binası törenle hizmete girdi.

2018 yılının Kasım ayında okullarının temelini atarak bir yıl gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanan Özel Akdeniz Eğitim Kurumlarının açılış Ak Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram TÜRKOĞLU, 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail SOYLU, Dörtyol Kaymakamı Murat BULACAK, Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Erzin ve Payas Bölge Müdürü Tansel Demirel, Dörtyol Belediye Başkan Vekili Osman ÇİL, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tok, Kurum Amirleri, Meclis Üyeleri, çok sayıda eğitimci ve vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan başarılı kurumun Kurucularından Kadir Gök ; “4 bin metrekare arsamız üzerinde 5 bin metrekare kapalı alanda 35 derslikten oluşan ortaokul ve lise binamızın temelini geçtiğimiz sene attık. Özel Eğitim Kurumlarının içerisinde bulunması gereken standartlara uygun Laboratuarları, Kütüphanesi, Çalışma Salonları, Spor Salonları gibi bir çok sosyal donatıların yer aldığı, bahçesiyle birlikte tüm aktivitelerin yapılabileceği 35 derslikli yeni okul binamız yaklaşık 800 öğrenci kapasiteli bir kampus halindedir.” dedi ve katılımcıların hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’un konuşmasının ardından kürsüye gelen Dörtyol Kaymakamı Murat BULACAK binanın Özel Öğretim kurumlarına örnek teşkil edecek bir yapıda olduğunu belirterek “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram TÜRKOĞLU’nun yaptığı konuşmanın ardından bina, derslikler ve laboratuarlar konuklara gezdirildi.

Okul bahçesinde konuklara yapılan ikramlarla açılış töreni tamamlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>