BAŞKAN TOSYALI’DAN EMEKLİ PERSONELE PLAKET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nden emekli olan 21 personele, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İskenderun belediyesinden emekli olan 21 personel için belediye meclis salonunda bir tören düzenlendi.

Törene, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Mehmet Ali Dokuzoğlu, Ahmet Keskin, birim müdürleri, emekli olan personeller ve belediye çalışanları katıldı.

EMEKLİLİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN Burada konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Arkadaşlarımıza da şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, özel hayatlarında ve aile hayatlarında hepsine başarılar diliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Emekliliğinizde hayırlı olsun ”dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Başkan Tosyalı, tüm belediye personeli ile kıymetli İskenderun hakkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek,” Bundan sonra da mesai arkadaşlarımızla birlikte kentimizi her anlamda sosyal, kültürel, ekonomik ve altyapı anlamında daha ileri noktalara taşıyacağız. Bunu da sizler gibi gece gündüz demeden fedakârca çalışan personellerimizle birlikte hayata geçireceğiz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyeceğiz. “

Başkan Tosyalı ve belediye başkan yardımcıları, son olarak emekli olan 21 personele bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Tören hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>