GÜZELMANSUR, TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU İLE BİRLİKTE BELARUS’TA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Volkan Bozkır Başkanlığındaki heyet ile birlikte Belarus’a gitti. 9 Eylül’de Belarus’un Başkenti Minsk’e ulaşan heyeti, Belarus Parlementosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Sn. Valery Voronetsky havaalanında karşıladı. Heyet 12 Eylül 2019 tarihine kadar resmi ziyaretler gerçekleştirecek.

GÜZELMANSUR; İKİLİ İLİŞKİLER DAHA ÜST DÜZEYE ÇIKARILACAK

Yapılan resmi ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur “TBMM Dışişleri Komisyonu olarak Volkan Bozkır Başkanlığında Belarus ve Türkiye ikili ilişkilerinin daha üst düzeye çıkarılması için bir dizi resmi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Ziyaretler kapsamında Belarus Parlementosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Sn. Valery Voronetsky ve komisyonun kıymetli heyetiyle bir araya geldik. Resmi ziyaretlerimiz kapsamında Dışişleri Bakanlığı ve yönetimiyle de toplantılarımız sürecek. Ülkemizin Belarus ile bağlarını kuvvetlendirmesi ve ikili ilişkilerinin daha üst noktaya çıkarılması için atılan ve atılacak olan karşılıklı adımlar önemlidir” dedi.

Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>