BAŞKAN YELOĞLU İLÇE GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu il teşkilatı ile birlikte, ilçe gezilerine devam ediyor.Bu kapsamdaki ziyaretler dün de Kumlu ve Reyhanlı İlçelerine gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde Başkan Mehmet Yeloğlu’na, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sar Gök, AK Parti Gençlik Kolları Hatay İl Başkanı Şaban Kurt, il başkan yardımcıları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Gitti yerde yoğun bir kalabalık eşliğinde karşılanan Başkan Mehmet Yeloğlu, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halkın taleplerini dinleyen Başkan Yeloğlu yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, hoş sohbetlerde bulundu. Başkan Yeloğlu ve beraberindekilerin ilk durağı AK Parti Kumlu İlçe Başkanlığı oldu.
Daha sonra Başkan Yeloğlu ve beraberindekiler Kumlu İlçesinde sırasıyla Kumlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kumlu Belediyesi ile çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. İlçe ziyaretleri Reyhanlı İlçesi’nde devam etti.  Burada da bir çok kurum, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve dernekler ziyaret edildi.

BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında İçeriden ve dışarıdan gelen tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflere emin adımlarla yürümeye devam edeceğini vurgulayan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı bize emanet ettiler. Sayın cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bu görev bize verildi. Emaneti yeni ehline teslim edene kadar layıkıyla taşımaya devam edeceğiz. Başkanımızın, reisimizin dediği gibi durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Elbette ki ülkemizin geçtiği süreçte her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor. İnanıyorum ki bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Dış güçlerin ülkenin kalkınmasını engellemek için ellerinden geleni yapıyor. Tüm zorlukların üstesinden gelerek 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

A PARTİSİ B PARTİSİ YOK MEMLEKET MESELESİ VAR
Parti yöneticileriyle birlikte Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’yi ziyaret eden Yeloğlu, “A Partisi B Partisi yok. Sadece memleket meselesi var. Bizim tüm amacımız ve çizgimiz milletimizdir, devletimizdir, bayrağımızdır. Kimse bu düşüncemizi değiştiremez.diye konuştu.

Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>