HATAY’IN EFELERİ SAHAYA İNDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

2019-2020 sezonunda Erkekler Voleybol 1. Lig’inde mücadele edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sezonu açtı.

Genç ve başarıya aç kadrosuyla yeni sezona “Merhaba” diyen Hatay’ın Efeleri, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaptı. Sezona Efeler Ligi hedefiyle başlayan ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren mavi-beyazlılar lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

TARAFTARLARDAN VOLEYBOLCULARA BAKLAVA İKRAMI

İddialı ve genç kadrosuyla lige hazırlanan Hatay’ın Efeleri’ni Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanda taraftarları yalnız bırakmadı.

Anterenman öncesi takımla buluşan taraftarlar, voleybolculara baklava ikram etti. Yeni sezonun başarılı ve sakatlıksız geçmesi temennisinde bulunan taraftarlar, takıma başarı dileklerini iletti. Voleybolcular ve teknik heyet Güleroğlu Baklava’ya bu güzel sürpriz için teşekkür etti.

Hatay’ın Efeleri, sezonun ilk maçını 12 Ekim’de Ordu Akkuş ile oynayacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>