Başkan Yeloğlu, “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge” toplantısına katıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu geçtiğimiz günlerde Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi’ndeki bir otelde düzenlenen “AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına” katıldı.

Toplantıya AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de iştirak etti. Ortahisar’da bir otelde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

HEMŞERİ MEMNUNİYETİNE ÖNCELİK VEREREK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Yeloğlu yaptığı kısa açıklamasında; “İnşallah ilerleyen süreçte Hatay’da hayata geçireceğimiz yatırım projeleri ve sosyal projelerle hemşehrilerimize daha yaşanabilir, daha temiz, daha estetik bir şehirde yaşama imkanı sunacağız. Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gönül belediyeciliğini şehrimizde uygulamak adına, ilçe belediye başkanlarımızla elimizden gelen her şeyi yapmaktayız, yapıyoruz. Bu kapsamda göreve geldiğim ilk günden itibaren hizmet ve hürmet odaklı, şeffaf ve hesap verebilirlik anlayışıyla, hemşeri memnuniyetine öncelik vererek çalıştım. Aynı anlayışla çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

SEÇİLEN KİMSELER VATANDAŞA HİZMET İÇİN O KOLTUKLARDA

Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine yapılan atamalara da değinen Başkan Yeloğlu; Mahalli idarelere seçilen kimseler vatandaşa hizmet için o koltuklarda bulunur. Millete ve memlekete düşman olan terör örgütlerine yardım ve yataklık etmek, yolsuzluk yapmak, hizmet etmemek için değil. Tüm yerel yöneticiler rini kullandı.i ve ona göre hareket etmelidir” sözleevvela bunu bilmel

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına AK Parti Hatay İl Başkanı ve ilimizin ilçe belediye başkanlarının yanı sıra Adana, Aksaray, Ankara, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve Yozgat’tan gelen 129 belediye başkanı ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>