BAŞKAN FATİH TOSYALI ,GAZİ ASKERİ ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,güvenlik güçlerimizin ülkemizin güvenliği için cansiperhane görev yaptığını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Kuzey Irak’taki Pençe operasyonunda yaralanan kahraman askerimiz,gazi Hüseyin Burak Bilgili ve ailesini Bekbele mahallesindeki baba ocağında İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Meclis üyesi Bestami Bilgili ve Bekbele Muhtarı Ömer Osman Bilgili ile birlikte ziyaret etti.

Kahraman asker kardeşimize geçmiş olsun dileklerinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Terörü her daim lanetliyoruz. Devletimiz terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yine yaralı askerlerimizin de bir an evvel sağlıklarına kavuşabilmeleri için dua ediyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı,” Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve refahı için mücadele eden Kahraman Güvenlik güçlerimize yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Gazi ve şehitlerimiz ülkemizin sigortasıdır. Yaralı kahraman askerimizin ailesi ile de görüştük. Kardeşimize ve tedavisi süren askerlerimize Allah (c.c.)’tan acil şifalar diliyoruz “diye konuştu.

Kahraman Gazi askerimiz ve aileside ziyaretlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>