AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI MEHMET YELOĞLU:Kimseyi kandırmak gibi bir gayemiz yok

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay İl Başkanlığı haftalık yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını Mehmet Yeloğlu Başkanlığı’nda il binasında gerçekleştirdi.

İlk olarak yürütme toplantısı parti binasında bulunan yürütme toplantı salonunda yapıldı. Buradaki programın ardından Başkan ve beraberindekiler yönetimkurulu toplantısına katıldı. Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nun yanı sıra, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, Parti İl Sekreteri Abdurrahman Cüneydioğlu, Parti İl Teşkilat Başkanı Şemsettin Günay ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ÖNEMLİ OLAN İYİ NİYETTİR DİYEREK YOLA ÇIKMAKTIR

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu toplantıda yaptığı konuşmasında; “Sizler hata yapmaktan korkmadan cesaretle karar alın ve cesaretle uygulayın. Başarılar sizin, hatalarınız benimdir. Bizler böyle düşünürsek hata yapmaktan korkarak iş yapmamaktan sa hata yapılabiliriz bu durum gayet normaldir. İş yapmaya gayret edelim. Yönetim kurulumuzu oluştururken çok sayıda eleştiri aldık. Ben vijdanen huzurluyum, doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum. Tabi çok sayıda alternetif te yapılabilir ama ne kadar verimli olacak? Önemli olan iyi niyettir diyerek yola çıkmaktır. İnşallah davamızı hep birlikte omuzlayacağız. Partimizin güzelliklerini insanlarımıza ulaştıracağız. Bizim parti olarak utanacak, sıkılacak, gocunacak hiçbir olayımız yoktur. İlçe gezilerimize en kısa süre içerisinde başlayacağız. İlçelerimizin eksiklik olan konularını belirleyerek çalışmalarımıza bu yönde belirleyeceğiz. Hep birlikte gayret ederek başarı göstereceğiz. Bizler çalışacağız, sefer bizden zafer rabbimden inşallah.” Diye konuştu.

SIFIR HATA SIFIR İŞTE BULUNUR

Başkan Yeloğlu konuşmasının devamında,Benim en ufak bir tereddütüm olsaydı, il başkanı gibi bir ateşten gömleği giymezdim. Bize düşen sadece gerçekleri insanımıza ulaştıra bilmek. Biz zaten kandırmak için gelmedik. Kimseyi kandırmak gibi bir gayemiz yok. Eksiğimiz var ise bu durum kendimizi anlatamayışımızdır. İnşallah o eksiğimizi de hep beraber gidereceğiz. Üstüne ne koyabilirsek çalışacağız. Bu neticede AK Parti’nin diyoruz ama esasen ülkemizin, milletimizin, coğrafyamızın ve ümmetimizin geleceği. Bu bilinçle çalışmalarımızı biraz daha yoğunlaştırıp ve hızlandırıp daha çok insana ulaşacağız. Zafer bizimdir inşallah. Yapılan toplantımızın ve alınan kararlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” İfadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜÇLENMESİ OLACAK

İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nun ardından AK Parti Hatay Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı, whatsapp grubu üzerinden paylaşımı yapılan gündem maddelerini belirten bir bilgi paylaştı. Yapılan paylaşımda; “Bundan sonra her toplantımızda bir önceki haftanın genel raporlarını iki yardımcı çalışma arkadaşım ile sizlere aktaracağız. Partimizde birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi gündemimizin ilk sırasında her zaman yer alacaktır. İyi bir çalışma yürüteceğimizden hiç kuşkum yoktur. Başta İl Başkanımız Mehmet Yeloğlu beye ve yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfade edildi.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulmasının ardında son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>