MHP HATAY İL BAŞKANI MURAT ADAL’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat ADAL, Kurban Bayramı Dolasıyla Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

ADAL Mesajında;

“Bayramlar, günlerin en müstesnasıdır. Ortak değerimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Mutluluğu ve nasibi paylaşmak, hasretleri gidermektir. Küslüklerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden bitirilmesi en bariz dilek ve isteğimdir. İnancım odur ki, Türk milleti ebediyete kadar bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir. Birbirimize gösterdiğimiz saygı ve sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir. Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.”

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milletimizin, kıymetli hemşehrilerimizin, kahraman dava arkadaşlarımın, şehit ailelerinin, mazlum düşmüş Türk-İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Rabbim büyük milletimizin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Adal mesajında, İl Başkanlığında bayramlaşmanın bayramın ikinci günü olan Pazartesi günü saat 14.00 ile 16.00 arasında olacağını da belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>