HATAY MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ 15 MAHALLE MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçeye bağlı 15 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Saylak mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı İbrahim Cihangir, Kırıkhan İlçe başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Durgun ile ilçeye bağlı Saylak, Güzelce, Kodallı, Bektaşlı, Narlıhopur, Karamankağara, Karaelmaslı, Karamağara, Alibeyçağılı, Aleybeyli, Balarmudu, Dedeçınar, Taşoluk, Kamışlar ve Söğütlüöz mahalle Muhtarları katıldılar.

Toplantıda, vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları dinlenerek Güvenlik, Emniyet, Asayiş, Eğitim, Çevre, Sağlık, Altyapı ve Belediye Hizmetleri hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuya ilişkin yaptığı açıklamada; İlçeye bağlı tüm mahallelerde halkımızın sorunlarının dinlenip çözüme kavuşturulması konusunda toplantıların düzenlendiğini ve halk ile iç içe olarak vatandaşlarımızın sorunlarına muhtarlarımız ile birlikte kalıcı çözümler üretip ilçemize hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>