BAŞKAN SAVAŞ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında Kurban Bayramı’nı karşılamanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Savaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“KURBAN BAYRAMI’NIN COŞKUSUNU AY YILIDZLI BAYRAĞIMIZIN GÖLGESİNDE BİRLİKTE YAŞAYALIM”

Kurban Bayramı’nın herkesi hoşgörü ve iyilikte bir araya getirmesini dileyen Başkan Savaş, “Bayramlar, iyiye, güzele ve sevgiye yakın olmak demektir. Umudu ve mutluluğu bizlere müjdeleyen Kurban Bayramı’nın coşkusunu milletimizle ay-yıldızlı bayrağımızın gölgesinde karşılayalım.

Her zaman olduğu gibi bu bayramda da Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz görevlerinin başında olacak ve vatandaşlarımızın mutlu bir bayram yaşaması için gerekli önlemleri alacaktır.

“ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYOR, GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle tüm bayramlarımızı barış ve huzur içinde kutlamamız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Birlik ve beraberliğimizi sıkı sıkıya arttıran; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarımızı güçlendiren bu kutsal bayramımızın kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakmasını ve tüm dünyaya huzur getirmesini temenni ediyorum. Hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, birlikte nice bayramlar yaşamamızı diliyorum.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>