FEN İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı öncülüğünde İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerde yayla yolu açımı,yol düzenleme bakım onarım ve asfalat yama , kaldırım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “şehir merkezimizde ve diğer bölgelerde muhtarlarımızdan ,vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz.Ekiplerimiz bu çerçevede daha rahat ulaşım sağlama adına bir çok noktada görev yapıyor.Çeşitli nedenlerle bozulan yollar ve kaldırımlar düzenleniyor veya yenileniyor”dedi.

Ekiplerin aralıksız çalışmaları sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; ’Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın veya sürücülerin trafikte daha rahat daha güvenli hareket etmeleri çok önemli” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>