ZABITA DENETİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ MARKET VE PAZAR DENETİMLERİNDE TAVİZ VERMİYOR

Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri halkın sağlıklı gıda tüketmeleri için market ve Pazar yerleri denetimlerine taviz vermeden rutin bir şekilde devam ediyor.

Yapılan denetimlerde sağlıksız gıda satışı ve ruhsatsız satış yapan marketler uyarılarak gerekli yasal müeyyideler uygulanıyor.

Pazar yerlerinin denetimlerini de tüm hızıyla devam ettiren Zabıta müdürlüğü ekipleri halkın sağlığına tehdit oluşturacak satış yapan Pazar esnaflarına müsaade edilmeyip gerekli yasal müeyyideler uygulanıp sağlıksız gıda satışı engelleniyor.

Yapılan denetimlerle ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Halkımızın sağlığı her şeyin üzerindedir.

Halkımızın sağlığına tehdit unsuru oluşturan her türlü unsurun önüne geçmek için taviz vermeden denetimlerimizi sürdürüyoruz bundan sonrada denetimlerimize devam edeceğiz. Bu konuda başarılı çalışmalar yapan zabıta müdürlüğü ekiplerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>