İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOCUK ETKİNLİKLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

İskenderun belediyesi kültür müdürlüğü tarafından millet parkında çocuk etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,”Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Millet parkında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde çocuklarımız eğlenirken öğreniyor, kaynaşıyor ve birlikte sosyal hayata katılım sağlıyor. Belediyemiz tarafından millet parkında düzenlenen çocuk etkinlikleri yoğun bir ilgi görüyor. Düzenlenen halat çekme, yüz boyama, el baskısı ve karaoke gibi etkinliklere katılan çocuklarımız gönüllerince eğlendi” dedi.

İskenderun Belediyesinin organize ettiği çocuk şenliği büyük ilgi görürken, yapılan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuk etkinliğinde Müzik eşliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuk şenliğine katılan Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca çocuklarla yakından ilgilendi ve zaman zaman onlara eşlik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Stantlarda dağıtılan rengârenk çocuk materyalleri ise göz kamaştırdı.

Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca çocuklara Başkan Fatih Tosyalı’nın selamlarını ileterek bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Minik öğrenciler ve veliler ise düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkürleri ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>