GİTAR VE MAVİ’DEN MUHTEŞEM ŞOV

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

İskenderun Belediyesi tarafından millet parkında düzenlenen halk konseri kapsamında Atilla Yılmaz konser verdi.

Düzenlenen konsere katılan İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirterek Başkan Fatih Tosyalı’nın selamlarını iletti.

Başkan yardımcısı Akkoca organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayarak sanatçı Atilla Yılmaz’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Atilla Yılmaz ve grubu millet parkında sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren müzik grubuna İskenderunlularda eşlik etti.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

İskenderun’a her anlamda hizmet etme gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,” Halk günleri kapsamında farklı günlerde millet parkında etkinlikler düzenliyoruz. Kıymetli hemşerilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Hemşerilerimizin bu coşkusu bizleri memnun ediyor. Daha birçok etkinliklerde bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Halk Konserine yoğun ilgi gösteren İskenderunlular cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>