ATIL VAZİYETTE BULUNAN MODERNEVLER İLKÖĞRETİM OKULU ŞİMDİ YAŞAYAN CANLI PIRIL PIRIL CEHRESİ İLE ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Gelecek nesillere daha temiz daha kaliteli bir ortam hazırlamak üzere bakım ve tadilata giren Modern Evler İlkokulu temiz, sağlıklı ,düzenli hali ile adeta yüzlere gülümsüyor.

Bir okulda nitelikli eğitim verilmesinde ve okul başarısında okul müdürünün payı büyüktür. Tecrübeli, donanımlı, yetenekli, idealist, yenilikçi ve çalışkan bir okul müdürü okulunu zirvelere taşır.

Bir okul, müdürü kadar okuldur.

Gelecek nesiller için desteklerini ve emeklerini hiç eksik etmeyeceğini çalışmaları ile gösteren Hatay/İskenderun Modern Evler İlkokulu Müdürü Necmettin Bişkin; “Özellikle ilkokul çağındaki çocuklarımızın hayata atılımları ve her türlü imkândan faydalanıp mağdur olmamaları adına inanılmaz çalışmalar yapıyor.

DAHA KALİTELİ BİR EĞİTİM İÇİN

Daha kaliteli, daha hoş vakit geçirip kendilerini ifade edebilecekleri alanları ve imkânları yaratmak eğitimi vazgeçilmez kılmak için sıfırdan, başlayarak adım adım ilerleyen bir okul modeli ortaya çıkaran Bişkin, çocuklarımız bizim için her şeyden önemli ve değerlidir, bu bağlamda biz de onların kendilerini daha iyi ifade edip hayatlarının en önemli dönemlerine şahitlik edebilmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz” sözlerini her sohbetinde dile getiriyor.

Atıl vaziyette neredeyse kaderine terk edilmiş olan Modern Evler İlköğretim Okulu eğitim aşığı Sn: Bişkin, sayesinde yeniden hayata dönmüş denebilir.

Çevre civardaki bazı kötü alışkanlıkları olan insanların madde kullanım adresleri haline gelen okul şimdilerde ışıltısı ve temizliği ile sıcacık bir yuva ortamına kavuşturulmuş.

Daha önceki bakımsız boyası dökülmüş sınıfları, su akıtan lavaboları ve kasvetli bir görüntüsü olan Modern Evler İlkokulu, onarılan sınıflar, çocuklar için farklı oyun alanları, geniş ve ferah bahçesi ile adeta bir yaşam alanına dönüştürülmüş.

Bulunduğu muhitin gözdesi haline gelen Modern Evler İlkokulu şimdi ise kaliteli eğitim kadrosu ile yeni öğrencilerini bekliyor.

İMECE USULÜ

7 si kullanılmış toplamda 11 klima

Metruk binaların yıkımı

 

Öğrenciler için risk teşkil eden alanların onarılması ile devam eden okul çalışmaları sonunda küçük bir cennet saha haline gelen Modern evler İlköğretim okulu müdürü, öğretmenleri ve çalışanları ile göz dolduruyor.

Engelli Bireyler İçin Özel Sınıf

Eğitim, bireysel başarı beklentilerini ve kişisel gelişimi artırma ve böylece yaşam doyumunu etkileme konusunda büyük bir potansiyele sahiptir. Buna bağlı olarak, eğitim alanındaki ana odak noktalarından biri, kız çocukları, engelli bireyler ve Eğitim yoluyla güçlenen dezavantajlı grupların, tam ve gerçek potansiyellerini topluma yansıtmaları daha mümkündür.

Modern Evler İlkokulunda aslında hiç engelli öğrenci bulunmamaktadır. Ancak İskenderun’da bulunan engelli çocukların birlikte eğitim alabilmeleri adına özel bir sınıf düzenlenmiş.

Bakımlı temiz ama hepsinden önemlisi Müdürleri Necmettin Bişkin’in şahsi gayretleri ile nefes veren huzurlu bir ortam yaratılmış…..

Modern evler İlköğretime AB Desteği

AB desteği ile yeniden dünya ya gelen Modernevler İlköğretimi artık güven veriyor.

Eğitime yapılan yatırım kalkınma için en büyük öneme sahip unsurdur ve problemli alanlarda mücadele için bir önceliktir. Bu nedenle eğitim alanını desteklemeye devam etmek her Türk vatandaşının görevidir.

Okul Müdürü Necmettin Bişkin, in başlattığı eğitim binasında yeniden varoluşu ,veliler ve çevre halkının desteği ile büyütülebilir ve örnekleri çoğaltabilir….

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>