Kendimiz için değil Kentimiz için

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“KENT GAZETESİ 2 YAŞINDA”

Kent Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Gönüleri, Gazetenin 2. Yıldönümü münasebetiyle Hisarlife Kır Bahçesi’nde bir gece düzenledi.

Eren Özçelik’in sunuculuğunda gerçekleşen geceye İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf güven ve ekibi, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Hatay Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşma yapan İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı; “ Gazete olumlu veya olumsuz, iyi veya kötü her türlü haberi kitlelerle buluşturmak için önemli bir araçtır ve biz bunu çok önemsiyoruz. Bu sebeple siz değerli gazetecilerimiz ve basın mensuplarımızın haberlerini en iyi ve en doğru kaynaklara dayanarak kitleler ile buluşturmasını temenni ediyoruz. Kent Gazetesi imtiyaz sahibi Mustafa Gönüleri’yi tebrik ediyor ve yolunun açık olmasını diliyorum” dedi.

Gece hatıra fotoğraf çekimleri ve davetlilerin müzik eşliğinde eğlenmesiyle son buldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>