ESNAF DOSTU BAŞKAN ESNAFLA BİRLİKTE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı çarşı esnafı ile İskenderun belediyesi 4’nolu sosyal tesislerinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ile birlikte çay-simit eşliğinde kahvaltı programında bir araya geldi. İskenderun’umuza değer katmak için düzenlemiş olduğumuz esnaf toplantılarımız devam edecek.

Sürekli esnafla birlikte olan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı esnafla iç içe olmasıyla takdir topluyor.

Her zaman vatandaşa öncelik veren esnafın yanında olan ve esnafla kurduğu sıcak ilişkilerle adından söz ettiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı esnafla bir araya gelerek esnafın sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, esnaflarla sohbet ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundular.

Esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafa verdiği desteğin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı sorunların bir bir çözülmesi için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Toplantıda belediye faaliyetlerinden bahseden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı hizmet önceliğinin esnaf ve vatandaş olduğunun vurgusunu yaptı.

Böyle bir toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise çalışmalarında Başkan Tosyalı’ya teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>