İSKENDERUN BELEDİYESİ YAZ KURAN KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesinin yaz tatilinde çocuklara yönelik olarak başlatmış olduğu Kuran Kursları devam ediyor.

İskenderun Belediyesi ile İskenderun İlçe Müftülüğü tarafından İskenderun Belediyesi Bekbele Sosyal tesislerinde ilçe müftülüğünde görevli hocalar tarafından verilen kurslar yoğun ilgi görüyor.

ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, rutin hizmet ve faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek,” Belediyemiz, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Okulların kapanmasının ardından Belediyemiz, İlçe Müftülüğü ile birlikte hareket ederek çocuklara yaz Kur’an kursu eğitimleri verilmeye başlandı. Çocukların yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilen kurslar hafta içi belirlenen program çerçevesinde veriliyor. Belediye Başkan yardımcımız Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca kursları ziyaret ederek kıymetli öğrencilerimize selamlarımızı ve başarı dileklerimizi iletti ” dedi.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER MEMNUN

Kur’an-ı Kerim kurslarının ilçe Müftülüğünden gelen bay ve bayan hocalar tarafından verildiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”8-12 yaş gurubuna verilen kurslara yoğun bir ilgi var. Kur’an-ı Kerim kurslarında yaz Kur’an kursu tüm güzelliğiyle devam ederken, öğrenciler hocaları nezaretinde, Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğreniyorlar. Bu konuda hizmet veren yaz kuran kurslarında görev yapan din görevlilerimiz de önemli bir görev üstlenmektedir. Emeği geçen tüm kurs hocalarımı ve personelimi tebrik ediyorum ” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>