HBB’NİN ÜCRETSİZ YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı ikinci spor kompleksi ve yaşam merkezinde ücretsiz yaz kursları devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın büyük çabalarla Hatay’a kazandırdığı HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, spora ve sağlıklı yaşama yönlendirerek, yaz kurslarıyla ve vatandaşlara sağladığı geniş imkânlarla Hatay halkına farklı branşlarda ücretsiz spor yapma imkânı sunuyor.

Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak, spora teşvik edilmesi ve zamanlarını daha faydalı geçirebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen kurslar, yoğun ilgi görüyor

GENÇLER YAZ TATİLİNİ SPOR YAPARAK GEÇİRİYOR

Basketbol, voleybol, futbol, satranç, okçuluk, yüzme, karate ve kick boks gibi birçok dalda devam eden kurslarla geleceğin sporcuları, yaz tatilini spor yaparak geçiriyor. Alanında başarılı ve uzman antrenörler eşliğinde keyifli vakit geçiren geleceğin sporcu adayları, eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

KURSLARDAN YARARLANAN GENÇLERE ÜCRETSİZ SERVİS İMKÂNI

Yetkililer, kurslardan faydalanan öğrencilere servis araçları ile ulaşım imkanı sağlayan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’ne gidiş-dönüş için ücretsiz ulaşım imkânı sağladıklarını bildirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>