ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞER

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın anavatana katılışı etkinlikleri kapsamında her yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl da mutlu anların yaşanmasına vesile oldu.

Onlarca çocuğun neşesine imkan tanıyan ve her yıl katlanan coşkuyla düzenlenen etkinlik 21 Temmuz Pazar günü HATMEK’te gerçekleşti. Bu coşkulu günde çocukların mutluluğuna aileleri de ortak oldu.

Geçen hafta içinde uzman doktorlar tarafından yapılan başarılı operasyonlarla sünnet olan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Halk oyunları gösterisi ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından yaş gruplarına göre çeşitli hediyeler alan ve aldıkları hediyelere karşısında mutluluklarını gizleyemeyen çocukların yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Hayzaran da sünnet olan tüm çocukları ve ailelerini tebrik ederek Başkan Savaş adına iyi dileklerini iletti.

Gerçekleşen etkinlik hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar  böylesine anlamlı ve değerli organizasyonu kendileri ile buluşturan başta Lütfü Savaş olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi ailesine teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>