MUSTAFA & ŞEMSE ÇİFTİNE MUTLULUKLAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’da uzun bir süre çeşitli yerel ve ulusal gazetelerde çalışan, bir dönem de ajans muhabirliği yaptıktan sonra KYK’ya atanan, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Basın camiasının başarılı, sevilen ve hızlı muhabiri olarak tanınan Mustafa Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile aile arasında gerçekleşen sade törenle nişanlandı.

Kız evinde aile ve yakın dostların katılımıyla gerçekleşen sade nişan töreni ile aşklarını taçlandıran Şemse-Mert çiftinin nişan yüzüklerini, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel taktı.

Tatlı kesimi ve yüzüklerin takıldığı nişan merasiminde kurdeleyi de kesen Gündel, evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa ve Şemse çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, bu güzel ana tanıklık etmenin sevincini yaşadığını söyledi.

Güzel gelin Şemse kırmızı kıyafeti ve zarafetiyle ilgi odağı olurken, Mustafa’nın da mutluluk ve heyecanı ile birlikte, gelinle uyumlu şıklığı dikkat çekti. Mustafa ve Şemse’nin mutluluğuna İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’in yanı sıra İşinsanı Mehmet Bilgiç, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ile genç çiftin aileleri katıldı.

Ömer-Selma Mert çifti yakışıklı oğullarının mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ederken, güzel gelinlerinin anne ve babası Necla & Yasin Bilgiç ile de dünür olmanın mutluluğunu birlikte yaşadılar.

Bizler de basın emekçisi Mustafa Mert ile Şemse Bilgiç çiftine hayırlı olsun diyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>