ANIT ALANINDA VATANDAŞLARA ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi ve Kızılay tarafından Anıt alanında 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen anma programına katılan vatandaşlara su, çay çorba, ekmek arası kavurma ve dondurma ikramlarında bulunuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri, Anıt alanında binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Gece geç saatlere kadar devam eden anma programında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak adına faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

15 Temmuz’u Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak yaşayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,15 Temmuz’un 3.seneyi devriyesindeyiz. Bu vesile ile anıt alanında anma programları düzenledik. Sonrasında da buraya gelen vatandaşlarımıza İskenderun Belediyesi olarak ikramlarımız oldu. Bu aziz millette ne kadar hizmet etsek azdır ”diye konuştu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>