GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDEN SERGİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına karma fotoğraf sergisi düzenlendi.

Serginin açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seval Yavuz: “15 Temmuz hem derin bir kederi hem de büyük bir gururu aynı anda yüreğimizde hissettiğimiz bir gündür. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimiyle ülkemizin refah ve özgürlüğü tehlike altında kalmış 251 vatan evladı ortak değerlerimizi korurken şehit olmuştur. Vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için saadete yürüyen şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize cesaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. “ dedi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya da 15 Temmuz darbe girişiminin bir proje olduğunu, bu tarz projelerin gelecekte de olacağını belirterek birlik ve beraberliğin korunarak bunların üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>