Halit Ergin’den , Yetişen’e Ziyaret.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin, Hatay gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet başkanı Ahmet Yetişen ’den cemiyet binası hakkında bilgiler aldı.

Bilindiği üzere milli emlak müdürlüğü, Çevre ve şehircilik il müdürlüğü bünyesine katılmıştı, Hatay gazeteciler cemiyeti binası ’da milli emlak müdürlüğünden kiralanmış ve daha sonra Restorasyonu yapılarak Cemiyet evinin yanı sıra Basın müzesi ve kütüphane olarak da hizmet vermeye başlamıştı. Bu anlamda Çevre ve şehircilik il müdürü Halit Ergin, HGC Başkanı Ahmet Yetişene bir nezaket ziyaretinde bulundu, ziyarette cemiyet binasını gezen ve Başkan Yetişene teşekkür eden Ergin, böyle bir binanın kazandırılmasından dolayı sizlere teşekkür ediyorum aslına uygun ve gazetecilere yakışan bir bina olmuş diyerek memnuniyetini dile getirdi. HGC başkanı Ahmet Yetişen de gazetecilere ve halkımıza böyle bir yer kazandırmanın gururunu yaşıyoruz bu konuda bizlere destek olan emeği olan herkese ve her kuruma teşekkür ediyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>