“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KONUSUNDA KARARLIYIZ”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, ilgili/yetkili adli ve idari kurum yöneticileri ile bir araya gelerek, uyuşturucu ile mücadele konulu bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam İskender Yönden başkanlığında icra edilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Baro Temsilcisi Av.Sevinç Çakıcı, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Veysel Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve diğer ilgili/yetkili kurum yöneticileri katıldı.

Madde bağımlılığı ve uyuşturucu konusunda genel bir durum değerlendirmesi yapılmasının akabinde uyuşturucu ve türevleri olan maddelere yönelik her alanda ciddiyet ve kararlılıkla mücadele edilmesi noktasında çok yönlü istişare yapıldı.

Kaymakam Yönden, İçişleri Bakanlığımız tarafından uyuşturucu madde suçlarının arkasında yatan nedenlerin belirlenmesi ve madde kullanımı sorunu ile daha güçlü ve etkin mücadele etmek amacıyla çok ciddi çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, aynı prensip ve kararlar doğrultusunda İlçemizde de etkin ve kararlı çalışmaların yapılması yönünde koordinasyonu sağladı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

T.C.

İSKENDERUN KAYMAKAMLIĞI

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>