ALTINÖZÜ’NDE MESKENLERİN ŞEBEKE İHTYACI KARŞILANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacı olan noktalar için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu şebekesi olmayan noktaları tespit ederek çalışmalar yapıldığının altını çizen Genel Müdürlük, Altınözü ilçesine bağlı Yarseli Mahallesi’nde içme suyu şebekesi ihtiyacı olan meskenler için 220 metre yeni içme suyu şebekesi döşendiğini aktardı.

Teknik personel denetiminde yapılan çalışma ile şebeke eksikliğinin tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapıldığını aktaran HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 4 personelin görev yaptığını açıkladı.

Çalışmalara yönelik Yarseli Mahallesi sakinleri adına görüşlerini “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonlarına dile getiren Mahalle Muhtarı Şemsettin Korkmaz, içme suyu ihtiyaçlarının tamamlanması için HATSU’ya dilekçe verdiklerini ve çalışmaların hızla gerçekleştirildiğini belirtti.

Muhtar Korkmaz, hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>