BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI FESTİVALDE İSKENDERUNLULARA HİTAP ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

-BAŞKAN FATİH TOSYALI: İSKENDERUN HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”İskenderun hizmetin en güzeline layık” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivali çerçevesinde anıt alanında düzenlenen konser öncesinde İskenderunlulara hitap etti.

HEDEF MARKA KENT İSKENDERUN

İskenderun’un bir barış, huzur ve kardeşlik şehri olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hemşerilerimize en güzel hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimseyi ayırt etmeden kentin her noktasına hizmet götürüyoruz. Güzel olan İskenderun’umuzu her birlikte daha güzel bir kent halinde getirmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

FESTİVAL ÇOŞKU İÇERİSİNDE GEÇİYOR

İskenderunluların festivale olan ilgisinden son derece memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kentimizde çeşitli sebeplerle 5 Temmuz festivali yapılmıyordu. Biz bu sene aldığımız karar ile festivali yeniden yapma kararı aldık. Coşku, heyecan, memnuniyet çok güzel. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. İskenderun sanat ve kültür anlamında da hak etti yere yere getireceğiz. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>