BAŞKAN FATİH TOSYALI FESTİVAL ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz Kültür, sanat ve turizm festivali çerçevesinde düzenlenen etkinliklere ve açılış törenlerine katıldı.

KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Festival etkinlikleri çerçevesinde halk eğitim merkezinde düzenlenen karma resim sergisinin açılışına katılan Başkan Fatih Tosyalı, burada eski İskenderun resimlerinin bulunduğu sergi hakkında bilgiler alarak serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

YÖRÜK ÇADIRI ZİYARETİ

Ardından belediye başkan yardımcıları ile birlikte deniz müzesi karşında bulunan alanda açılan yörük çadırını ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alarak hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz Kültür, sanat ve turizm festivali çerçevesinde düzenlenen etkinliklere ve açılış törenlerine katıldı.

SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

Daha sonra 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde İskenderun belediyesi tarafından düzenlenen satranç turnuvasının açılış programına katılan Başkan Fatih Tosyalı, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

TOPLU NİKÂH TÖRENİNE KATILDI

Son olarak 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde İskenderun belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikâh törenine katılan Başkan Fatih Tosyalı, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek çiftlerin ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

ETKİNLERE İLGİ YOĞUN

Düzenlenen etkinlikler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı,”5 Temmuz festivali çerçevesinde yaklaşık 10 gündür farkı etkinler düzenliyoruz. Festival coşkusu devam ediyor. Belediye olarak kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Etkinlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>