İSKENDERUN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

İskenderun Engelliler Spor Kulübü yeni Başkanı Suat Atasever, yeni yönetim kurulu ve takım sporcuları belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Sizlerde süper lige çıkarak büyük bir başarılı elde ettiniz. İskenderun’un adının ülke genelinde duyurmanız çok önemli. Bizlerde belediye olarak spora büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin başarılı sporcularını yetiştirmek için kurslar açıyoruz. Gençlerimiz bu kurslarda farklım spor dallarında eğitimler alıyorlar ”dedi.

HER DAİM YANINIZDAYIZ

Başkan Tosyalı,” Sosyal hayatta engelli vatandaşlarımıza sunulan imkân ve hizmetler, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ölçütü olmakla birlikte, insana verilen değer ve önemin belirgin göstergesidir. Bizler de imkânlar dâhilinde engelliler spor kulübüne ve tüm engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bugünkü ziyaretinizden dolayı kulüp yöneticilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Engelliler Spor Kulübü yeni Başkanı Suat Atasever’de yeni yapılan olağan genel kurul göreve geldiklerini belirterek takımın çalışmaları hakkında Başkan Tosyalı’ya bilgiler verdi.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>