GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, MUHTARLAR İLE İSTİŞARELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, halkın sesi olan ve vatandaş ile kamu kurumları arasında önemli bir köprü görevi üstlenen mahalle muhtarları ile istişarelerini sürdürüyor.

Gerçekleştirilen nezaket ziyareti kapsamında Genel Müdür Çaparali, merkez ilçe Antakya’nın tek kadın muhtarı olan Karaali Bölüğü Mahalle Muhtarı Nuriye Türkmen’i ağırlayarak, yapılan ve yapılacak altyapı çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Mahallelinin taleplerini Muhtar Türkmen’den dinleyen Genel Müdür Çaparali, mahallelerdeki altyapı eksiklerini, problemlerini kısa sürede tespit etme ve çözme adına Hatay’ın tüm muhtarlarıyla bir araya geldiklerini hatırlattı.

Vatandaş odaklı hizmetlerin süreceğine dikkat çeken Çaparali, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi dikkate alarak duyarlı belediyecilik anlayışını ve hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Kendilerini ağırlamalarından dolayı Genel Müdür Çaparali’ye teşekkür eden Muhtar Türkmen, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HATSU heyetinin önemli hizmetlere imza attıklarını ifade ederek, yürütülen çalışmalarda muhtarların ve vatandaşların görüşlerini ele almalarından memnuniyet ve mutluluk duyduklarını belirtti

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>